Gyümölcs biológiai növényvédelem

Cikkszám: 40078.
Kategória: .

Gyümölcs biológiai növényvédelem

9 990 Ft

Gyümölcsfák biológiai védelme Székely Gyöngyvér speciális technológiájával.

Valódi biokertekben legbonyolultabb feladat a gyümölcsök biológiai növényvédelme. Itt az évelő növények hosszútávú egészségének védelme, immunrendszerük és ellenállóképességük erősítése a legfontosabb. A termés mennyiségének és piacosságának maximalizálása nem célunk, de a termésbiztonság és legjobb beltartalmi értékek elérése viszont igen!

Vásárlást követően a tanfolyamvideót a biokiskertesz.hu oldalon a  „fiókba” történő belépéskor a „videóim” menüpont alatt érhető el, a tananyagot pdf formában a vásárlást követően a visszaigazoló levelünkhöz csatoltan kerül megküldésre.

A biológiai növényvédelem bonyolult összefüggései és forradalmian új termékei, megoldásai miatt elérhetetlennek tűnnek az egyszerű hobbikertészek számára, de ne higgyen másoknak, amikor azt mondják nincs más út, csak a vegyszerek!

Van más út és ez a biológiai növényvédelem. Nem egyszerű, de olyan szép és érdekes, hogy mindenki beleszeret, aki egyszer elmélyül benne. Kezdje ezt nálunk és mi segítünk!

Székely Gyöngyvér az alapoktól ismerteti meg Önnel a biokerti gyümölcsös működését, a kezelések összefüggéseit.

Legfontosabb a különböző biokerti gyümölcsök betegségeinek és kártevőinek ismertetése a leghatékonyabb biológiai  megoldásokkal.

Az ökológiai egyensúlyon alapuló biológiai növényvédelem csak a növények, állatok és mikrobák megfelelő együttműködésével valósulhat meg, amelyhez gyakorlati megoldásokat nyújtunk, az elméleti alapok közérthető ismertetésével együtt.

Legérdekesebb témáink, az élő szervezetes gomba- és rovarvédelem.

Szeretettel várom tanfolyamaimon:

Székely Gyöngyvér

biológiai növényvédelmi szakértő

 

Figyelem! A megvásárolt anyagok Székely Gyöngyvér szellemi tulajdonát képezik. A videókat letölteni, harmadik fél számára rendelkezésre bocsátani, vagy egyéb módon nyilvánossá tenni TILOS!

Tanfolyam típusa

Videó tanfolyam, online konzultáció nélkül

Előadó

Székely Gyöngyvér

Elérhetőség

30 napig érvényes