Válságálló biokert

Cikkszám: 40858.
Kategória: .

Válságálló biokert

15 000 Ft

Készüljön fel az előttünk levő kihívásokra egy fenntartható, bőven termő biokerttel!

Napjaink kihívásaira kitűnő válasz egy fenntartható biokert, amelyet most szemléletesen Válságálló Biokertnek neveztünk el.
Az egy hónapig korlátlanul elérhető videóban Székely Gyöngyvér személyes előadása közben látható a tananyag, melyet PdF formában szintén elküldünk hallgatóinknak.
Végig vesszük, hogy reálisan milyen problémákkal számolhatunk a következő években és ezek közül mire-milyen megoldást nyújthat egy biokert.
A klímaválságra például árnyékoló fák, szárazságtűrő gyepek, vízmegőrző talajlencsék és a biodiverzitás növelése jöhetnek szóba. A friss zöldség-gyümölcs ellátás problémáit a saját
kertünk termőképességének emelésével a helyek tökéletes kihasználásával ellensúlyozhatjuk.

Vásárlást követően a tanfolyamvideót a biokiskertesz.hu oldalon a  „fiókba” történő belépéskor a „videóim” menüpont alatt érhető el, a tananyagot pdf formában a vásárlást követően a visszaigazoló levelünkhöz csatoltan kerül megküldésre.

Megnyújtva a termesztési időszakokat, termősorokat kialakítva majdnem 12 hónapra tudjuk biztosítani a vitamin ellátást. A különleges zöldségek mellett a tanfolyamból megismerhetjük
a rögtön termő, kis helyen elférő bogyós gyümölcsöket és a nyaralóknál termeszthető zöldségeket-gyümölcsöket is.

Feltárjuk a különböző méretű kertekben rejlő lehetőségeket. Az önellátás szintjeivel kapcsolatban a balkonkerttől, a terménycseréken keresztül eljutunk a kisléptékű áruelőállításig.
Testi egészségünk és immunrendszerünk mellett szó lesz a lelki egészségünk kerthez való viszonyáról is.

Szeretettel várjuk Válságálló Biokert tanfolyamunkon.

Tanfolyam típusa

Videó tanfolyam, online konzultáció nélkül

Előadó

Székely Gyöngyvér

Elérhetőség

30 napig érvényes