Zöldség biológiai növényvédelem

Cikkszám: 40071.
Kategória: .

Zöldség biológiai növényvédelem

9 990 Ft

A modern kiskerti biológiai növényvédelemről közérthetően, az alapoktól.

 

A biológiai növényvédelem bonyolult összefüggései és forradalmian új termékei, megoldásai miatt elérhetetlennek tűnnek az egyszerű hobbikertészek számára, ezért növényeik pusztulásának hatására sokan az egyszerű kémiai növényvédelmet választják, amelyet a helyi gazdaboltosok ajánlanak. De ne higgyen nekik, amikor azt mondják nincs más út, csak a vegyszerek!

Vásárlást követően a tanfolyamvideót a biokiskertesz.hu oldalon a  „fiókba” történő belépéskor a „videóim” menüpont alatt érhető el, a tananyagot pdf formában a vásárlást követően a visszaigazoló levelünkhöz csatoltan kerül megküldésre.

Van más út és ez a biológiai növényvédelem. Nem egyszerű, de olyan szép és érdekes, hogy mindenki beleszeret, aki egyszer elmélyül benne. Kezdje ezt nálunk és mi segítünk!

Ismerje és szeresse meg saját biokerti ökoszisztémáját, amelynek Ön is része!

Székely Gyöngyvér az alapoktól ismerteti meg Önnel a biokerti ökoszisztéma működését, összefüggéseit. A talajjavítás fontos lépéseit a különböző talajtípusokra, a helyes komposztálást és mulcsozást. A beszóródás elleni védelmet és a hasznos élő szervezetek működését segítő ökológiai sövényeket. A beporzó és ragadozó rovarok táplálékául szolgáló ökológiai virágszigeteket. A különböző termesztési módokat a magaságyástól a mélymulcson keresztül a permakultúrás rendszerekig.

Legfontosabb azonban a különböző biokerti zöldségek betegségeinek és kártevőinek ismertetése a leghatékonyabb biológiai  megoldásokkal.

Az ökológiai egyensúlyon alapuló biológiai növényvédelem csak a növények, állatok és mikrobák megfelelő együttműködésével valósulhat meg, amelyhez gyakorlati megoldásokat nyújtunk, az elméleti alapok közérthető ismertetésével együtt.

Legérdekesebb témáink, a bio tápanyagutánpótlás, az élő szervezetes gomba- és rovarvédelem. Az éghajlatváltozás okozta problémák biokerti megoldásai és a benne rejlő lehetőségek kiaknázása.

Szeretettel várom tanfolyamaimon:

Székely Gyöngyvér

biológiai növényvédelmi szakértő

 

Figyelem! A megvásárolt anyagok Székely Gyöngyvér szellemi tulajdonát képezik. A videókat letölteni, harmadik fél számára rendelkezésre bocsátani, vagy egyéb módon nyilvánossá tenni TILOS!

Tanfolyam típusa

Videó tanfolyam, online konzultáció nélkül

Előadó

Székely Gyöngyvér

Elérhetőség

30 napig érvényes