Barion Pixel
1205 Budapest Nagykőrösi út 49.

Rólunk

Tanfolyamaink azoknak szólnak, akik már felismerték a fontosságát az együttműködő ökoszisztémáknak a kertjükben. Már tudják, hogy a monokultúra, kémiai növényvédelem és a műtrágyákkal tönkretett talajok nem visznek előre, ezért a másik irányba szeretnének elindulni. Ez a természetet, annak öngyógyító erejének és védekező képességének helyreállítását jelenti.

A felismerés sokszor a balkonkertészkedés során indul például a katicák munkájának megfigyelésével. Amikor valaki megteszi a következő lépést és elkezd egy kertet művelni, akkor rögtön szembesül egy csomó problémával. Ezek jó része elkerülhető, ha a kertet eleve úgy alakítjuk ki, hogy a természetes folyamatok segítsék a biológiai növényvédelmet. Ebben segítenek elsőként tanfolyamaink.

Ahogy fejlődik a tudás és a biokert, úgy próbálunk megküzdeni szép sorban a megjelenő kártevőkkel, kórokozókkal. Nekünk teljeskörű, kidolgozott biológiai növényvédelmi rendszerünk van kiskertekre, amely adaptálható az Ön biokertjére is. Tanfolyamainkban ezeket összefüggéseikkel, az alkalmazható bio készítményekkel és hasznos élő szervezetekkel együtt adjuk át.

Legtöbbször az önellátó biokert a hobbikertészek célja. Minél közelebb kerülünk ehhez, annál inkább bekövetkezik a túltermelés. Eleinte csak egy-két termékből lesz több, mint amit elfogyasztunk. Ilyenkor elosztogatjuk rokonok, ismerősök között, aztán rájövünk, hogy van rá igény és valamilyen módon elkezdjük értékesíteni. Innen vezet az út a biogazdálkodáshoz, amely igencsak rögös ösvény.

Szakértő csapatunk 15 éve segíti biogazdaságok kialakítását és működtetését, amelyhez tanfolyamainkkal tovább szeretnénk fejleszteni a szükséges tudást.

Hitvallásunk az „ÖKOLÓGIAI RENDSZEREKET ÉPÍTÜNK” egyben szlogenünkké, védjegyünkké is vált.

Legfontosabb missziónknak az együttműködő ökológiai rendszerek építését tartjuk, ezen belül pedig az általunk kifejlesztett komplex biológiai növényvédelmi technológiák tudásátadását.

Célunk, hogy minél többen legyenek azok, akik otthon, vagy kisléptékű gazdaságukban bio módszereket alkalmaznak és egészséges élelmiszert állítanak elő úgy, hogy az ökoszisztéma védelméhez is hozzájárulnak. A földi ökoszisztéma védelme közös ügyünk és mivel mi is részei vagyunk ezért megvédése a mi egészségünknek is záloga! A természet életünk alapja, amelyet szeretni és ápolni kell. Az öngondoskodás és természetvédelem a saját kertünkben kezdődik.

Mi ebben segítünk! A BIOKISKERTÉSZ oldal a tudás átadásának színtere, míg a szükséges hozzávalók a BIOKISKERT oldalon érhetők el.

8 éve létezik az ingyenes online BIOKERT MAGAZIN és a Youtube csatornánk. Mára közel 10.000 kertész regisztrált a magazinra és ötezren nézik a videóinkat.

Székely Gyöngyvér 10 éve tart tanfolyamokat a biológiai növényvédelem témakörében kezdő és haladó szinteken. Hobbikertészek és a biotermesztés iránt érdeklődő profi kertészek százai ismerték meg ily módon speciális, saját fejlesztésű technológiáit.

Mostantól ezen az oldalon tesszük elérhetővé különböző tematikájú tanfolyamainkat és online konzultációs lehetőségeket.

A Biokiskert webáruház oldala kínálja a biokertészeti technológiáinkhoz szükséges anyagokat, de a tudásbázis befogadásához már nem elegendő felület, ezért hoztuk létre ezt az új Biokiskertész weboldalt.

Székely Gyöngyvér személyes tanfolyamai jelentősen korlátozták a résztvevők lehetőségeit térben és időben, az online élő tanfolyamok pedig az anyag időbeni elérését és a résztvevők számát. Most ezen az oldalon tetszés szerint lesznek elérhetők mind a tanfolyami anyagok, mind pedig a személyes konzultáció.

Tanfolyamaink folyamatosan bővülni fognak, de az alapot az együttműködő biokert kialakítása, valamint a zöldségek és gyümölcsök biológiai növényvédelme jelentik.

Terveink szerint a különböző biokerti termesztési formák, lehetőségek kerülnek majd terítékre a következő tanfolyami anyagokban, persze szigorúan a biológiai növényvédelem szempontjait figyelembe véve.

A biokert építési tanfolyamok abszolút kezdők számára is ajánlhatók, de aki biokertészeti tapasztalatai alapján rájött, hogy csak komplex kialakítású biokertben működnének igazán hatékonyan a biológiai növényvédelmi megoldások, annak is nagy segítségére lehetnek ezek az anyagok.

Az alapfokú biológiai növényvédelmi tanfolyamokat olyanoknak javasoljuk, akik már legalább egy évet megtapasztaltak a kertben és már találkoztak az ott jellemző kártevőkkel, kórokozókkal. Ők már tisztában vannak vele, hogy milyen zöldségek/gyümölcsök érzik jól magukat adott területen és melyekkel kellett küzdeni az életben maradásukért. A tanfolyamok megtanítják a helyes hozzáállást a biokertben termesztett növényekhez és bemutatják a fajonként kialakított védelmi megoldásainkat. Ezek sokszor egyszerű eljárások, másszor természetes anyagok, de helyet kapnak a legmodernebb élő szervezetek, melyek speciális használatát is bemutatjuk. Segítünk megérteni az összefüggéseket és egyszerű, gyakorlati megoldásokat adni a problémákra.

Pénztárcától függetlenül mindenki számára szeretnénk hozzáférhatóvé tenni az általunk felépített tudást, ezért többféle lehetőséget biztosítunk.

Megfizethető áron elérhetők lesznek rögzített tanfolyami videóink, melyek egységenként, összefüggéseivel, részletekbe menően mutatják be a fontos témákat. A tanfolyami videók a megvásárlás után 30 napig lesznek elérhetők.

Ezekhez kapcsolódóan élő-online konzultációval is vásárolhatók a tanfolyami anyagok, amelyek azt a célt szolgálják, hogy adott témában közvetlenül az előadót tudják kérdezni a tanfolyam elvégzése alatt felgyűlt kérdésekről. A konzultációkra egyszerre többen is bejelentkezhetnek, így lehetőség nyílik mások kérdéseinek megismerésére, interaktív információcserére. Konzultációs időablakba bejelentkezni a tanfolyam megvásárlásától számított 60 napig van lehetőség.

Aki csak a videótanfolyamot vásárolja meg, annak is lesz lehetősége külön vásárolni konzultációs lehetőséget.

Bizonyos időközönként meg fogunk hirdetni sokakat érdeklő kerekasztal beszélgetéseket adott témákban, melyekre szintén be lehet jelentkezni.

Hamarosan lehetőséget adunk online felületen is személyesen tanácsot kérni Székely Gyöngyvértől.

 

Tanfolyam típusaink témától függetlenül:

Videó

Videó + Konzultáció (online)

Konzultáció (online)

 

Tanfolyam típusok részletes technikai ismertetése

Videó tanfolyamok, melyek konzultációs lehetőség nélkül biztosítják az adott téma tudás anyagának átadását.

Bankkártyás fizetés esetén automatikusan küldi a videó anyag elérését szolgáló linket, melyet 30-ig van módja a vásárlónak bármikor megtekinteni.

Banki átutalásos fizetés esetén, az adminisztrátorunk állítja be a fizetés teljesítését. Ezt követően rendszerünk automatikusan küldi a videó anyag elérését szolgáló linket, melyet 30-ig van módja a vásárlónak bármikor megtekinteni.

A vásárlást követően a vásárló által megadott email címre küldi a rendszerünk a videó linkjét.

 

Videó tanfolyamok konzultációs lehetőséggel, melyek a tudás anyagon túl online személyes konzultációs időpontot is biztosítanak az esetleges további kérdések megválaszolására.

Bankkártyás fizetés esetén automatikusan küldi a videó anyag elérését szolgáló linket, melyet 30-ig van módja a vásárlónak bármikor megtekinteni.

Banki átutalásos fizetés esetén, az adminisztrátorunk állítja be a fizetés teljesítését. Ezt követően rendszerünk automatikusan küldi a videó anyag elérését szolgáló linket, melyet 30-ig van módja a vásárlónak bármikor megtekinteni.

 1. A vásárlást követően a vásárló által megadott email címre küldi a rendszerünk a videó linkjét.
 2. Illetve megjelenik a Tanfolyam al-oldalon egy Időpont foglalás gomb, melynek kattintását követően a vásárló választani tud az adott Tanfolyam témához tartozó konzultációs időpontok közül.

A vásárlást követően 30 napig lesz módja konzultációs időpontot választani a vásárlónak.

 1. A Konzultációs időpont kiválasztását követően a vásárló által megadott email címre küldi rendszerünk a zoom meeting linkjét, az adott időpontot megelőzően, de legkésőbb 24 órával megelőzően a konzultációs időponthoz képest.

Konzultáció, melyek segítségével megadott témák kerekasztal jellegű átbeszélésére lesz módja a vásárlóknak.

Bankkártyás fizetés esetén, azonnal van mód az adott konzultációs időpont kiválasztására, melyre további 30 napig van lehetősége a vásárlónak.

Banki átutalásos fizetés esetén, az adminisztrátorunk állítja be a fizetés teljesítését. Ezt követően van mód az adott konzultációs időpont kiválasztására, melyre további 30 napig van lehetősége a vásárlónak.

 1. A vásárlást követően megjelenik a Tanfolyam al-oldalon egy Időpont foglalás gomb, melynek kattintását követően a vásárló választani tud az adott Tanfolyam témához tartozó konzultációs időpontok közül.

A vásárlást követően 30 napig lesz módja konzultációs időpontot választani a vásárlónak.

 1. A Konzultációs időpont kiválasztását követően a vásárló által megadott email címre küldi rendszerünk a zoom meeting linkjét, az adott időpontot megelőzően, de legkésőbb 24 órával megelőzően a konzultációs időponthoz képest.

 

 

0
  0
  Kosár
  Üres a kosár :(Vissza az üzletbe